Reiki-healing

Hvad er Reiki-healing

Reiki betyder "universel livsenergi, og det er en healingsform, der går over 3000 år tilbage til naturhelbredelsens ældste oprindelse. Reiki healing blev genopdaget i midten af 1800-tallet af japaneren Dr. Usui.

Healingen er baseret på teorien om, at kroppen har sit eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af en livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme.

Det er vigtigt, at denne energi får lov til at bevæge sig frit, da det medvirker til fysisk og psykisk velbefindende.

Teorien er, at hvis der opstår ubalancer i energi-systemet, kan det vise sig som sygdom eller i form af blokeringer forskellige steder i kroppen.


I healingen af dig arbejder jeg på at lokalisere disse blokeringer (både i din fysiske krop og i dine chakraer) samt på at genskabe balancen i energisystemet ved at forløse de traumer, som kan ligge til grund for ubalancen. Dette vil ske ved, at jeg lægger mine hænder på dig i bestemte positioner og gennem mine hænder kanaliserer universel livsenergi i form af lys eller varme over i dig. Herigennem aktiveres din krops naturlige evne til at helbrede sig selv.

Energien er den livskraft, der strømmer gennem den fysiske krop, gennem chakraer og meridianer for at nære celler, væv og organer, og den virker, hvor du som modtager har mest brug for den. Den løsner blokeringer i din energi, frigiver affaldsstoffer i kroppen og hjælper med at genoprette balancen. En væsentlig del af behandlingen er at bearbejde de følelser og tanker, som kan have negativ indflydelse på dit velbefindende.

Healingen kan hjælpe med at lindre fysiske smerter og ubehag, såsom hovedpine, rygsmerter, fordøjelsesproblemer med mere. Derudover hjælper healing med at lindre følelsesmæssige smerter og traumer ved at skabe en følelse af ro og afslapning i hoved, krop og sjæl; healing er særlig godt til sansesensitive eller psykisk sårbare børn og voksne samt til at give ro i forhold til en presset situation som eksaminer, præsentationer og lignende.

En behandling hos mig indledes med en samtale om dine nuværende udfordringer, hvor jeg spørger ind til, hvad du har brug for hjælp til, herunder eventuel sygdom og symptomer.

For at du kan få den fulde gavn af din healing er det vigtigt, at du er klar til at modtage den vejledning og samtalehjælp som også er nødvendig for dig, for at få en større selvindsigt og dermed en bedre håndtering af dine følelses- eller tankemønstre.

Du kan have gavn af en healing hos mig hvis du fx oplever;

  • Fysiske gener som træthed, udmattelse eller nedsat immunforsvar
  • Sorg, tab og krise fx kritisk sygdom eller traume
  • Identitetskrise
  • Angst og ensomhed samt mangel på selvkærlighed, selvværd og, egenomsorg


Det er almindeligt efter healing at opleve eftervirkninger i form af:

  • Følelse af varme og/eller kulde
  • Trang til at sove
  • Snurren i kroppen
  • Lethed eller tunghed i hoved og/eller krop
© 2023 Hjerteguld.dk, alle rettigheder forbeholdes
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis!