Naturmeditationer

Afstresning i naturen

Trænger du til et pusterum, hvor du kan skabe ro og balance i dit indre? Så er denne natur-meditation måske noget for dig. 

Vi vil starte med at gå i stilhed, for vi skal sænke tempoet, imens vi mærker, hvordan det føles inde i os selv i øjeblikket. Vi skal mærke vejret, vi befinder os i: Solen, vinden, regnen…

Herefter vil vi finde et stille sted i skoven, hvor jeg vil guide dig igennem en natur-meditation. Her får du en stille stund i naturen, hvor der er mulighed for at vende blikket indad. Du kan herigennem opleve en samhørighed med naturen, der skærper dine sanser, din livskraft og din virkelyst, og det kan skabe en følelse af ro og stilhed inde i dig.

Denne meditation vil give dig en oplevelse af forbundenhed med naturen samt noget af det, der er større end dig som individ. Dette vil hjælpe dig til at blive bedre til at se på de udfordringer, der er i dit liv - vel og mærke styrket og med begge ben plantet godt i jorden undervejs i processen. Meditationen hjælper blandt andet med at give ro i dine tanker, den forebygger og reducerer stress, og den giver afspænding og velvære.

Afslutningsvis vil vi gå retur til udgangspunktet, igen i stilhed, imens vi lægger mærke til, hvordan det nu føles inde i os selv, samt om der er noget, vi er blevet særligt opmærksomme på.

Meditationen er for alle, man skal blot være klædt på efter vejret.

© 2023 Hjerteguld.dk, alle rettigheder forbeholdes
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis!